середа, 8 липня 2015 р.

Без сім'ї нема щастя на землі»

8 липня в Україні – День родини
Український День родини відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.                                               Символічно, що саме в цей день православні християни вшановують святих Петра і Февронію - покровителів сім'ї та шлюбу. Сім'я — це велике слово.

 З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові,поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.                 Це надзвичайно зворушливе свято для кожного з нас, адже міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу.  Народна мудрість стверджує: «З родини йде життя людини», «Без сім'ї нема щастя на землі», «Де в сім'ї лад, там без вад».
          Хотілося б,щоб кожна родина  в цей  день проявила та відчула всю ту любов,яка є в їхній душі. Бо сім`я – то колиска людства, бо все на світі починається з неї. Починається і сам світ.


Немає коментарів:

Дописати коментар